D-Ploeg

5B PLAY OFFS - Prov. Antwerpen - Jeugd

# Team Aantal W V G Wed. W Wed. V Sets W Sets V Ptn
1 KTTC Salamander Mechelen D10820683222711768
2 TTC Sint Antonius D10910673322915767
3 TTK Turnhout H10541505017418050
4 TTC Zoersel D10343485217919548
5 TTK Rijkevorsel C10091346612520534
6 TTK Gierle E10271336714722733

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Gierle E: De Meulder Senne NG 1/3  De Meulder Robbe NG 0/3  Stickers NG 0/3
Salamander D: Meerschaut NG 2/3  Enokian NG 3/3  Ingels NG 3/3 + dubbel

VERSLAG:

Pas in de laatste match kon Gierle een punt meepakken. Senne Meerschaut verloor in de belle van Senne De Meulder met 8-11. "Onze" Senne kwam nog mooi terug na 1-2 achterstand maar hij kon het laken niet naar zich toehalen. Tegen Stickers kon hij wél de belle winnen, een 0-2 achterstand ombuigen in winst: zo zien we het graag. Alik Enokian verloor vandaag slechts één setje; zijn niveau begint toch te stijgen en als hij op dit niveau blijft doorgaan zit er een klassementsverbetering in op het einde van dit seizoen. Dit geldt trouwens ook voor "Onze Senne" en Timon. Timon Ingels verloor geen enkele set vandaag, hij kwam nauwelijks in de problemen en is de man van de match. Puike prestatie.

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Antonius D: Alaerts E6 2/3  Sterckx NG 3/3 Kint NG 2/3 + dubbel
Salamander D: Bakker NG 0/3  Van De Velde NG 2/3  Enokian NG 0/3

VERSLAG:

Het lijkt een zware pandoering maar 4 belles werden betwist waarvan er slechts ééntje naar onze Salamanders ging. Alik Enokian verliest 2x een belle, telkens komt hij 2-0 achter maar knokt hij zich terug in de match. Sneu om dan het deksel op de neus te krijgen. Ook Jitse Bakker verliest in de belle, tegen Kint. Zowel Alaerts als Sterckx wisten hem te verslaan. Maarten Van De Velde vocht zich tegen Alaerts en Kint naar de overwinning; zijn match tegen Sterckx was vreemd: 11-2 11-6 1-11 17-15 zijn geen gewone uitslagen. Geen nood, onze ploeg draait bovenaan nog altijd mee. En we zijn nog maar 2 speeldagen ver!

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Zoersel D : Van Ginniken NG 1/3  Wouters NG 1/3  Matthijs NG 2/3
Salamander D: Enokian NG 1/3  Meerschaut NG 1/3  Bakker NG 3/3 + dubbel

VERSLAG:

Felbevochten zege voor onze D-kes, die via een uitstekende Jitse Bakker uiteindelijk de overwinning kon binnenhalen. Hij volgde een foutloos parcours, had tegen Matthijs wel een belle nodig maar hij behield zijn koelte en winst was een logisch gevolg. Senne Meerschaut verloor van Van Ginniken in een belle na een 0-2 voorsprong uit handen te geven, telkens in fel bevochten en dus nipte sets. Geen nood, we weten wat Senne kan. Alik Enokian speelde telkens goed mee maar hij kon alleen Van Ginniken kloppen. Het dubbel ging naar onze Salamanders en zodoende werd de overwinning binnengehaald.

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Rijkevorsel D: Gyles NG 0/3  Jochems NG 0/3  Lenaerts NG FF
Salamander D: Enokian NG 2/2  Meerschaut NG 2/2  Ingels NG 2/2 + dubbel

VERSLAG:

Opnieuw een bezoekende ploeg met slechts 2 spelers, wegens ziekte. Dit was waarschijnlijk de meest gemakkelijke overwinning die ik al heb gezien. Senne Meerschaut had wat last met Jochems maar kon toch overtuigend winnen met 3-0. Ook tegen Jochems was het wat lastig in set 1 maar dan was Senne op stoom gekomen: 3-0. Timon Ingels kon zelfs met de ogen dicht zijn matchen winnen, dit was té gemakkelijk voor hem. Idem voor Alik Enokian, die met zijn tegenstanders geen genade had. Alles gewonnen met 3-0 vandaag. Toch proficiat!

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Turnhout H: Verschueren NG 0/2  Cornelissen NG 1/2  Geerts NG 1/2 
Salamander D:  Meerschaut NG 1/3  Bakker NG 2/3  Enokian NG FF + dubbel

VERSLAG:

Dju toch, gemaakte afspraken die niet worden nagekomen en een overbodig FF op de tabellen, die Turnhout uiteindelijk de overwinning schonk. Senne Meerschaut kon Verschueren in 4 sets de baas, maar Cornelissen en Geerts lieten zich niet verrassen. Jitse Bakker verloor in een belle van Cornellissen, Verschueren en Geerts vormden geen obstakel vandaag. Alik Enokian werd héél hard gemist vandaag... Probeer toch op voorhand na te zien of je wel of niet moet spelen?... Ben je niet zeker, neem contact op met de club!

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Gierle E: Senne De Meulder NG 2/3  Robbe De Meulder NG 0/3  Lavrysen NG 0/3
Salamander D: Enokian NG 2/3  Bakker NG 3/3  Aerts NG 2/3 + dubbel 

VERSLAG:

Wat moest gebeuren, gebeurde ook: KAMPIOEN! Alik Enokian verliest van S De Meulder in een belle, voor de rest was hij foutloos. Mooie prestatie!! Ook last-minute invaller Matthew Aerts kon zich laten gelden door zowel R. De Meulder als Lavrysen te kloppen en doet zo zijn duitje in het zakje. Jitse Bakker ontpopte zich tot matchwinnaar. Tegen R. De Meulder ging het nog vrij gemakkelijk, Lavrysen dwong hem tot een belle die Jitse dan weer vrij simpel won. S. De Meulder was een ander paar mouwen; hij stond 2-1 voor en dan ging Jitse even doorduwen; set 4 won hij met 11-13 en de belle met 7-11, meteen goed voor de titel in deze reeks met 1 (één) punt voorsprong op Antonius. DIKKE PROFICIAT MANNEN!!!!

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Antonius D: Alaerts E6 1/3  Kint NG 0/3  Van Den Ende NG 1/3
Salamander D: Enokian NG 3/3  Ingels NG 3/3  Bakker NG 1/3 + dubbel

VERSLAG:

Jitse Bakker verloor tegen Alaerts in de belle met 8-11 en gaf zo een 2-0 voorsprong uit handen. Ook Van Den Ende kon hem de baas; tegen Kint ging het ook niet al te vlot maar kon hij toch het laken naar zich toe trekken. Timon Ingels kende een zorgeloze namiddag met vlotte overwinningen, slechts één setje heeft hij moeten prijsgeven! Ook Alik Enokian kon alle bezoekers vloeren al had hij tegen Van Den Ende wel een belle nodig. Toch weer een puike prestatie van onze D-kes, die Antonius hun eerste nederlaag van deze terugronde konden aansmeren. Deze ploeg staat nu op 4 punten van leider Antonius, met nog één inhaalmatch! Ga ervoor gasten, de titel is in zicht!

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Zoersel D : Wouters NG 1/2  Van Ginniken NG 0/2  Matthijs NG 0/2
Salamander D: Enokian NG 3/3  Meerschaut NG 2/3  Bakker NG FF + dubbel

VERSLAG:

Shit, Jitse Bakker ziek en door technische problemen kwam de melding te laat bij ondergetekende; met 2 dan maar de wei in. Senne Meerschaut laat keer op keer zien dat hij wel degelijk een topspin in de vingers heeft; hij maakt zo mooie punten maar moet nog iets meer bewegen om zijn matchen te kunnen domineren. Toch mooie winst vandaag tegen Van Ginniken en Matthijs. Wouters kon hem de baas in de belle met 5-11. Alik Enokian kon opnieuw bevestigen door 3x winst, al had hij tegen Van Ginniken niet veel overschot en was hij de baas in ook al een belle. Het dubbelspel kon zo de doorslag geven; winst voor Salamander en 6-4 einduitslag. Met nog één inhaalmatch kan alles hier nog! 

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Rijkevorsel C: Wouters E6 3/3  Jochems NG 0/3  Lenaerts NG 0/3
Salamander D: Bakker NG 2/3  Enokian NG 2/3  Meerschaut NG 2/3 + dubbel

VERSLAG:

Lokale kopman Wouters kon onze Salamanders de baas. Slechts 2 setjes laat hij liggen. Chapeau. Jitse Bakker had geen problemen met Jochems en Lenaerts. Ook Alik Enokian knokte zich naar winst tegen hetzelfde duo. En Senne Meerschaut kon uiteraard niet achterblijven, ook vlotte winst tegen het lokale duo. Ook het dubbel ging dan nog vrij vlot naar onze ploeg, zodat een mooie 3-7 eindstand kon worden behaald. Onze ploeg staat op een 2e plaats met 1 match minder dan leider Antonius. Komaan kerels, ga voor de titel!!!

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Turnhout H: Anthonissen NG 1/3  Stoops NG 2/3  Geerts NG 0/3
Salamander D: Enokian NG 1/3  Ingels NG 3/3  Bakker NG 2/3 + dubbel

VERSLAG:

Timon Ingels heerste weer over de tafels deze middag, hij moest slechts één setje afgeven tegen Stoops; in de 3e set laat hij 3 matchpunten liggen. We kunnen er eens stevig mee lachen. Jitse Bakker verloor verrassend van Stoops in een belle. Zowel Anthonissen als Geerts werden zonder pardon gevloerd. Alik Enokian speelde dan weer véél te laks, met 2x verlies in een belle aan zijn broek. Telkens vocht hij zich terug na een 0-2 achterstand maar ik vermoed dan dat hij dacht dat de schaapjes op het droge waren. Niet dus. Vandaag werden 3 belles gespeeld en alle 3 gewonnen door Turnhout... Als jullie de titel nog willen MOETEN jullie je inhaalmatch gaan winnen met 2-8, of Antonius is met de oppergaai weg.

Over Ons

Opgericht op 25 april 1936

Facebook

Adres

KTTC Salamander Mechelen
Donkerlei 72
2800 Mechelen
Tel Lokaal: 0488/99.64.91
Tel Voorzitter: 0476/21.30.01
Email: tafeltennis.salamander@gmail.com