C-Ploeg

4A PLAY OFFS - Prov. Antwerpen - Jeugd

# Team Aantal W V G Wed. W Wed. V Sets W Sets V Ptn
1 TTK Gierle C10802673321514267
2 TTK Turnhout E10532594121517359
3 TTC Nodo D10532554519516155
4 KTTC Salamander Mechelen C10343534717518253
5 TTK Merksplas E10460425817720042
6 TTC Sokah Hoboken D10091247611423324

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Merksplas E: Van Dun E6 2/3  Jacobs E6 2/3  Embrechts NG 2/3 + dubbel
Salamander C: Van De Velde NG 2/3  Lauwers NG 0/3  Segbers NG 1/3

VERSLAG:

Maarten Van De Velde speelde zich bij zijn debuut meteen in de kijker door 2 wedstrijden te winnen; hij bewijst meteen een aanwinst voor onze jeugdploegen te zijn. Tegen Jacobs verloor hij telkens met nipte cijfers, maar Van Dun en Embrechts wist hij toch te verslaan, mooi zo! Elinn Segbers kende de nodige pech tegen Embrechts; na een 1-2 voorsprong verloor zij de vierde set met 14-12 en de belle met 12-10. Ze kon wel Jacobs vloeren en haar dikverdiende puntje meepikken. Jasper Lauwers verloor van Van Dun met duidelijke cijfers, maar tegen Jacobs en Embrechts veerde hij weer op om toch nog te verliezen, zij het ook met nipte cijfers. Geen nood; de competitie begint nog maar pas en aan de meet worden de prijzen uitgedeeld.

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Sokah D : Garbe NG 1/3  Ben Addou NG 1/3  Maréchal FF + dubbel
Salamander C: Lauwers NG 2/2  Segbers NG 2/2  Winters NG 0/2

VERSLAG:

Een onvolledige bezoekersploeg: dat zien we niet graag; onze Salamanders spelen liever voor de punten dan ze cadeau te krijgen. Zowel Elinn Segbers and Jasper Lauwers wisten hun matchen te winnen. Jasper had er een belle voor nodig tegen Ben Addou maar kon toch meer aanspraak maken op de overwinning. Elinn moest telkens één setje prijsgeven maar bewijst wekelijks dat ze toch wel wat in haar mars heeft. Gelegenheidsinvaller Jonas Winters kon niet op tegen het Hobokense geweld en verloor kansloos. Hij speelt wel met overgave en zo zien we het ook graag. Blijven trainen, Jonas, de resultaten komen later wel. Met de 3 'cadeau-puntjes' geeft dit een mooie overwinning!

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Nodo C : Coesemans NG  1/3 Verbeeck E6 1/3  Mommers E6 FF
Salamander C: Lauwers NG 0/2  Van De Velde NG 2/2  Ingels NG 2/2

VERSLAG:

Opnieuw een onvolledige tegenstander, als dat maar geen gewoonte wordt!  Maarten Van De Velde kende geen problemen met zijn tegenstanders, waarbij vooral Verbeeck verbaal nogal uit de bocht ging. Emoties, we kennen het allemaal, maar het moet beleefd blijven. Jasper Lauwers was niet in beste doen, kon toch een set afsnoepen van Coesemans maar hij kon het tij niet keren. Timon Ingels bracht beide bezoekers tot wanhoop door beide keren in een belle te winnen. Opnieuw een mooi resultaat van onze C-kes!

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Turnhout E: Hannes E6 1/3  Van Doorn NG 2/3  Sterckx NG 2/3 + dubbel
Salamander D: Aelst NG 1/3  Lauwers NG 0/3  Segbers NG 3/3

VERSLAG:

Net als de kompanen van de B-ploeg kon onze C-ploeg geen winst noteren tegen Turnhout. Ook hier belles, 4 stuks die mooi werden verdeeld. Spijtig van het dubbel dat verloren ging met 7-11 na een mooie remonte 0-2 achterstand. Jasper Lauwers deed zijn best maar vandaag kwam er geen beloning voor zijn inzet. Sterckx was beter in de belle, tegen Hannes laat hij een voorsprong in set 4 liggen en de match glipte uit zijn handen. Geen paniek Jasper, je inzet is er en de resultaten komen zeker nog! Robbe Aelst kon geen vuist maken tegen Van Doorn en Sterckx, maar de bezoekende kopman Hannes moest er dan maar aan geloven met 3-1! Mooi en vooral spannend tafeltennis. Elinn Segbers "Queen of the Tables" vandaag, kon alle 3 de tegenstanders de baas, al had ze tegen Hannes en Van Doorn wel een belle nodig. Al bij al een goede prestatie tegen een sterke tegenstander.

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Merksplas E: Van Dun E6 3/3  Jacobs E6 2/3  Driesen E6 1/3 + dubbel
Salamander C: Van De Velde NG 2/3  Segbers NG 1/3  Aelst NG 0/3

VERSLAG:

Liefst 4 belles werden betwist en ze werden eerlijk verdeeld. Robbe Aelst kan een 2-0 voorsprong niet behouden tegen Driesen en verliest zijn belle. Sets 3 en 4 waren op het scherpst van de snee maar het geluk was niet voor Robbe vandaag. Ook Van Dun en Jacobs waren hem te sterk. Robbe mag als beginneling terugblikken op een geslaagd seizoen, waarin het geluk niet altijd aan zijn zijde was maar hij toch zijn kunnen heeft getoond. Dat beloofd voor volgend seizoen. Ook zo'n verrassing is Elinn Segbers, die een belle verliest van Jacobs maar er ook één kan winnen van Driesen. We wisten al dat er heel wat potentieel in haar zat en ze heeft dat bewezen! Ook Maarten Van De Velde kwam onze jeugdploegen versterken na Nieuwjaar en hij heeft zeker zijn plekje verdiend; ook vandaag kan hij weer 2 matchen winnen al moest een belle tegen Jacobs beslissen over winst of verlies. Onze C-ploeg staat op een degelijke 4e plaats!

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Sokah D: Ben Addou NG 2/3  Cools NG 1/3  Van Tichelt NG 1/3 +  dubbel
Salamander C: Aelst NG 2/3  Lauwers NG 0/3  Segbers NG 3/3

VERSLAG:

Jasper Lauwers was de pechvogel van de dag met 2 verliesmatchen in de belle, tegen Ben Addou en Cools. Hier had hij toch meer verdiend. Ook tegen Van Tichelt kon hij niet winnen, telkens toch nipte setstanden. Het hoofd niet laten hangen Jasper, volgende keer valt de bal wel in jouw voordeel! Robbe Aelst verloor ook van Ben Addou, ook hier nipte sets. Zowel Cools als Van Tichelt konden hem een setje afsnoepen, voor de rest was Robbe foutloos! Elinn Segbers moest vandaag slechts één setje prijsgeven tegen Ben Addou, de rest werd van de tafel geveegd! Onze C-kes kunnen nog meedoen voor de titel maar dan moet wel alles uit de kast worden gehaald! 

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Nodo D: Coesemans NG 2/3  Verbeeck E6 2/3  Legon NG 1/3  
Salamander C: Aelst NG 1/3  Lauwers NG 0/3  Van De Velde NG 3/3 + dubbel

VERSLAG:

Opnieuw verliest Jasper Lauwers een belle, tegen Verbeeck. Van de 11 belles die hij al heeft betwist wint hij er slechts 5... om mottig van te worden. Blijven trainen, Jasper!! Zowel Coesemans als Legon waren hem te sterk. Ook Robbe Aelst trok aan het kortste eindje in een belle, tegen Coesemans werd het 11-8. Legon moest dan maar het gelag betalen. Verbeeck kon hem met 3-0 overwinnen maar het was allemaal maar kantje-boordje. Maarten Van De Velde kon tegen Legon een 2-0 achterstand ombuigen in winst, 9-11 in de belle! De beide andere matchen won hij vlot en overtuigend! Hij is klaar om volgend seizoen een stapje hoger te spelen. Onze ploeg draait mee in de middenmoot.

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Gierle C: Geys Niels E6 2/3  Geys Yannick E6 2/3  E4 0/3  Proost E6  FF + dubbel
Salamander C: Segbers NG 1/2  Lauwers NG 0/2  Aelst NG 1/2

VERSLAG:

Gierle met 2 spelers op bezoek (cfr B-ploeg). Opnieuw kan Jasper Lauwers geen belle winnen; tegen Niels Geys verliest hij met 10-12. Balen dus en zeer teleurgesteld... maar het hoofdje niet zo snel laten hangen, Jasper. Niet zeuren over een verloren punt maar vechten voor het volgende! Robbe Aelst kan Yannick Geys gemakkelijk vloeren; tegen Niels Geys kan hij aanklampen maar verliest met 1-3. Toch een mooie prestatie van Robbe. Elinn Segbers wint van Niels gemakkelijk maar verliest dan, na een spannende match, van Yannick. Het dubbel moest beslissen over winst of gelijkspel, maar dame fortuna besloot dat een draw een juiste uitslag zou zijn: de belle ging met 9-11 naar Gierle.

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

PLOEGEN:
Turnhout E: Hannes E6 0/3  Van Doorn NG 1/3  Sterckx NG 0/3
Salamander D: Van De Velde NG 3/3  Segbers NG 3/3  Lauwers NG 2/3 + dubbel

VERSLAG:

De zware uitslag moeten we relativeren. Turnhout gaf degelijk weerwerk aan onze C-kes. Maarten Van De Velde kan zonder setverlies zijn matchen winnen, mooi zo! Jasper Lauwers verliest met 3-1 van Van Doorn maar kan toch 2 mooie scalpen aan de riem hangen vandaag. Sterckx ging eraan met 1-3 en Hannes verliest in de belle van Jasper met 7-11! Elinn Segbers wint ook een belle, van Van Doorn. Laatste set 1-11 aub! De andere matchen wint ze met 1-3. Opnieuw een mooie uitslag voor onze C-ploeg die in de middenmoot zal eindigen.

Over Ons

Opgericht op 25 april 1936

Facebook

Adres

KTTC Salamander Mechelen
Donkerlei 72
2800 Mechelen
Tel Lokaal: 0488/99.64.91
Tel Voorzitter: 0476/21.30.01
Email: tafeltennis.salamander@gmail.com