Warning: Field 'club_teamphoto' doesn't have a default value in /customers/d/1/8/kttc-salamander.be/httpd.www/adminzone/inc/ez_sql_mysqli.php on line 393

B-Ploeg

Afdeling 2A - Prov. Antwerpen - Jeugd

# Team Aantal W V G Wed. W Wed. V Sets W Sets V Ptn
1 TTK Turnhout C1090183172619883
2 KTTC Salamander Mechelen B10523564421018156
3 TTC Orka A10433514918917251
4 TTK Gierle B10262445617020044
5 TTK Dylan Berlaar B10352376314621337
6 TTC Sokah Hoboken B10181297113024229

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

Berlaar B: Abel L. E4  3/3  Abel T. E4  1/3  Wuyten E6 0/3 + dubbel
Salamander B: De Jonghe E4  2/3  Van De Velde E4 2/3  Ingels E6 1/3

VERSLAG:
Ook onze B-ploeg is helemaal vernieuwd. Zoals we het van hem gewoon zijn, verloor Jiri De Jonghe in zijn 1e match de 2 eerste sets, om zich daarna terug te vechten en de belle te winnen van Wuyten. Tibo Abel ging nogal gemakkelijk over de knie, maar Lars Abel kon een moment van zwakte van Jiri uitbuiten en zodoende een gelijkspel uit de brand slepen. Na 1-0 voor te staan en in set 2 liefst 3 setpunten niet te benutten, verloor Jiri de set. De volgende sets gingen dan naar Berlaar, weg winst. Maarten Van De Velde verloor even de pedalen in zijn eerste match, misschien nog vermoeid van de avond ervoor waar hij bij de volwassenen speelde. Hij herpakte zich mooi en kon nog 2 matchen winnen. Timon Ingels kon Wuyten de baas. De broers Abel wonnen van hem... beiden in de belle! Daar zat meer in. Toch een goede prestatie tegen een sterke tegenstander.

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

Gierle B: Kok E4 1/3  Van Dyck E4 2/3  De Roover E4 0/3 + dubbel
Salamander B: De Jonghe E4 3/3  Van De Velde E4 1/3  Ingels E6 2/3

VERSLAG:
Met Timon als last-minute invaller heeft onze B-ploeg een mooi resultaat behaald in Gierle. Jiri De Jonghe kon als enige al zijn matchen winnend afsluiten, al had hij tegen Kok een belle nodig. Timon Ingels moest alleen in Van Dyck de meerdere erkennen, hij vloerde Kok en De Roover, al had hij hier ook een belle voor nodig. Maarten Van De Velde kon alleen winnen van De Roover vandaag. Het kan niet alle dagen feest zijn, Maarten. 

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

Turnhout C: Wens T. E4 3/3  Boogers E4 2/3  Wens R. E4 2/3 + dubbel
Salamander B: Van De Velde E4 1/3  Ingels E6 1/3  Meerschaut E6 0/3

VERSLAG:
Senne Meerschaut was zo vriendelijk om in te vallen voor Jiri (naar de A-ploeg) en vocht voor wat hij waard was, maar Turnhout heeft ook ditmaal een stevige ploeg afgevaardigd en hij kwam er niet aan te pas vandaag. Het siert Senne dat hij er altijd positief bleef bijlopen!! Timon Ingels had ditmaal meer problemen met de sterke tegenstanders en kon alleen Ruben Wens de baas. Tegen Boogers verliest hij in de belle met 11-13! Hij heeft toch weer laten zien dat er op hem kan worden gerekend. Maarten Van De Velde won dan weer van Boogers, ook al in een belle, met 11-9; hij kan aanspraak maken op het knapste punt van deze middag: een quasi verloren bal nog terug op tafel brengen en dan nog scoren... knap! De broeders Wens waren hem te sterk vandaag. 

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

Orka A: Flebus E0 3/3  Bruyninckx E4 1/3  Lewyckyj E6 0/3 + dubbel
Salamander B: Van De Velde E4 1/3  Segbers E6 2/3  Aelst E6 2/3 

VERSLAG:
Dju toch: Maarten Van De Velde die 2x een belle verliest! Tegen Bruyninckx laat hij een 0-2 voorsprong door de vingers glippen (set 1 : 0-11!) om dan de belle met 13-11 te verliezen. Sneu. Ook Flebus dwingt hem tot een belle die hij verliest. Kop op Maarten, dat kan niet blijven duren! Lewyckyj was geen partij voor hem. Luxe-invallers Robbe Aelst en Elinn Segbers hebben dan weer in positieve zin voor een verrassing gezorgd: zowel Lewyckyj als Bruyninckx gingen voor de bijl. Lewyckyj verloor in een belle van Robbe en Elinn. Bruyninckx kon geen vuist meer maken na zijn overwinning tegen Maarten en ging de boot in tegen onze youngsters. Al bij al een billijk gelijkspel.

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

Sokah B: Pollefeys E2 1/0  Bandelow E4 0/3  Parikh E4 1/3
Salamander B: De Jonghe E4 2/3  Ingels E6  2/3 Van De Velde E4 3/3 + dubbel

VERSLAG:
Op papier een sterkere tegenstander vandaag, die in het zand moet bijten tegen een ontketend Salamanderteam. Maarten Van De Velde scoort eindelijk een 3/3 en dat heeft hem deugd gedaan. Tegen Bandelow wint hij deze keer een belle! Zowel Parikh als Pollefeys gingen vlotjes over de knie. Knap gedaan, Maarten! Jiri De Jonghe verliest een belle (!!) van Pollefeys met 13-11; Bandelow en Parikh vormden geen probleem. Timon Ingels wint van Bandelow in een belle, maar verliest van Parikh in een belle. Pollefeys bood serieus wat weerwerk maar Timon wist wel raad met hem. Als we deze score eens goed analyseren: 2 belles verloren, 2 belles gewonnen: het had hier evengoed 6-4 als 0-10 kunnen zijn. Toch een resultaat waar je eens mee kan uitpakken.

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

Dylan Berlaar B: Abel E4 1/3 Wuyten E6 0/3  Penne E6 0/3 + dubbel
Salamander B: De Jonghe E4 3/3  Segbers E6  2/3 Van De Velde E4 3/3 

VERSLAG:
Mits wat meeval kan het hier zelfs 1-9 kunnen worden; de belle ging in het dubbel naar Berlaar. Jiri De Jonghe (onze Belleman) doet naar aloude gewoonte een "Jirike" (gaan we vanaf nu zo noemen): na een 2-0 achterstand doorstomen naar winst in een belle. Het is niet de eerste keer en ik denk dat het zeker ook niet de laatste keer zal zijn. Meteen is de teneur gezet: een oppermachtig Salamander dat wel raad weet met de Balderse tegenstand. Maarten Van De Velde kon een belle naar zijn hand zetten tegen Wuyten; hij kwam na een 2-1 achterstand terug om de match te winnen. Mooi zo. Elinn Segbers verliest van Abel na serieus wat tegenstand te hebben geboden; zowel Wuyten als Penne gaan met 0-3 voor de bijl. Mooie prestatie! Dit brengt ons team op een mooie 2e plaats maar ver achter het ongenaakbare Turnhout.

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

Gierle B: Kok Geys Y. E2 1/3  De Roover E4 1/3  Geys N. E4 1/3
Salamander B: De Jonghe E4 3/3  Van De Velde E4 3/3  Ingels E6 0/3+ dubbel

VERSLAG:
Verrassing van de dag: Timon Ingels die geen match kan winnen vandaag. Hij speelde 2 belles die hij verloor.De Roover stond met 2-0 in het krijt maar vocht zich terug om alsnog van Timon te winnen. Ook Niels Geys deed dit over: 2-0 achter en toch nog de match binnenrijven. Timon stond erbij en keek ernaar. De bal valt niet altijd in je voordeel, dat was vandaag duidelijk. De volgende keer neemt Timon wel revanche, daar zijn we zeker van. Maarten Van De Velde kon ook een belle winnen, ook hij stond 2-0 voor en liet de 3e set door de vingers glippen. De Roover rook bloed en ging voort op zijn elan, maar in set 5 wist Maarten hem toch te vloeren met 11-8. Maarten wil het soms té fel en té snel doen en maakt zo fouten, "vechten tegen zichzelf" noemen ze dat. Kalm blijven en je spel opdringen, je kan dat zeer goed, Maarten. Toch goed gespresteerd. Jiri De Jonghe, vandaag niet in zijn gewone rol (geen belles, hoe kan dat?) speelde authoritair en veegde de tegenstand van de tafel. Ik moest hem nog meer ophemelen in het verslag van vandaag, maar dat ga ik dus lekker niet doen, Jiri!

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

beschikbaar =
homecaptain =
awaycaptain =
referee =
homescore =
awayscore =
matchsystem =

Vanwege het doorschuiven van Jiri naar de A-ploeg was er naast Maarten en Timon nog een 3e speler nodig.  Alik koos aan het begin van het seizoen om een andere sport te gaan doen, maar keerde al snel terug op zijn stappen.  We hopen met volle motivatie!  Motivatie is echter niet genoeg om te winnen.  Met Mert Ismailov E0, de getalenteerde Lukas Bandelow E4 en opslagenspecialist Sanay Parikh E4 bracht Sokah een sterker team.  Met Jiri erbij hadden we hier volgens mij toch punten gehaald.  Maarten verslikte zich in opslagspecialist Parikh, maar won wel van Ismailov en Lukas.  Timon won van Parikh, verliest van Ismailov en Bandelow.  De dubbel werd gewonnen door Timon en Maarten, helaas bleef Alik zonder overwinning ... nipt verlies 4-6, maar de 2e plaats werd wel behouden.  Een goed resultaat na Turnhout C dat ongenaakbaar was.

Over Ons

Opgericht op 25 april 1936

Adres

KTTC Salamander Mechelen
Donkerlei 72
2800 Mechelen
Tel Lokaal: 0488/99.64.91
Tel Voorzitter: 0476/21.30.01
Email: tafeltennis.salamander@gmail.com