Nieuws Item

Salamander G kampioen | 4e pov A | 2019-2020


De kogel is door de kerk. De provinciale interclub stopt na 18 wedstrijdweken. Daardoor wordt de G-ploeg kampioen in 4de provinciale A. Hebben we dit verdient of is het een geschenk? Op 18 wedstrijden winnen we 12 maal, spelen we 3 maal gelijk en verliezen we drie maal.  We halen 45 punten, 2 punten meer dan de 2de. Bij het begin van dit seizoen bleven we 9 wedstrijden ongeslagen, daar hebben we de basis gelegd van dit resultaat.

Ik geef toe, er stonden nog vier moeilijke wedstrijden op het programma. Bij de ploegopstelling zou Dirk nog een aantal knopen moeten doorhakken. Dat is nu niet meer nodig, corona heeft er anders over beslist.

In totaal hebben 13 spelers in onze ploeg meegespeeld. Dat maakt duidelijk dat deze titel het resultaat is van de inzet van veel mensen in de club. Daarom wil ik als kapitein van deze ploeg iedereen bedanken die een steen of steentje heeft bijgedragen tot dit succes. In de eerste plaats Thierry, Tim, Wannes en Kris, de harde kern van deze ploeg, voor hun inzet en voor de goede sfeer tijdens en na de wedstrijden. Maar ook Warre, Thomas, Karl, Danny, Bart, Sven, Joseph en Lucas die er stonden wanneer we ze nodig hadden. En zeker niet te vergeten Dirk, die er voor gezorgd heeft dat de puzzelstukken elke week opnieuw in elkaar pasten. Jammer dat we de viering een tijdje zullen moeten uitstellen, maar uitstel is geen afstel.

 

Over Ons

Opgericht op 25 april 1936

Adres

KTTC Salamander Mechelen
Donkerlei 72
2800 Mechelen
Tel Voorzitter: 0476/21.30.01
Email: tafeltennis.salamander@gmail.com