Nieuws Item

Speeldagen 19 en 20 bij min 12-jarigen in ons lokaal!


Op zaterdag 18 maart werden er 2 speeldagen van Poule B in ons lokaal afgewerkt. Ons eigen Salamander Team speelde tegen Zoersel en Nodo. Andere ploegen die we mochten verwelkomen waren Zoersel, Gierle, Sokah en Rijkevorsel. Zes ploegen die tegen elkaar speelden, 2 per 2, dus maximum 5 matchen (inclusief dubbel) per wedstrijd. De eerste rond werd om 09h00 afgewerkt; de 2e rond om 11h00. Deze speelformule voor de kleinste tafeltennissers is een ideale springplank om zich later bij de 'grotere' jeugd te kunnen manifesteren. Op een speelse manier wordt er kennis gemaakt met competitie en met andere spelers/ploegen.

Dat er nogal wat beginnersfoutjes worden gemaakt (slechte opslag, vrije hand op tafel, enz) wordt uiteraard door de vingers gezien. Het gaat er vooral om dat de spelers zich amuseren. Het is en blijft een spelletje, nietwaar? 

Dank bij deze organisatie aan Sylvia en Nick Aelst, vader van Robbe( 1e speler), die een handje kwamen helpen om de boel wat overzichtelijk te houden. Ook Jasper Lauwers, onze 2e speler, die op het laatste ogenblik bereid werd gevonden om in te vallen. En uiteraard onze voorzitter Emiel Van Krieken, die weeral op post was. 

Onze jeugdploeg heeft het schitterend gedaan door 2 maal met 5-0 te winnen en aldus hun koppositie te verstevigen. Titel op komst? Laat het ons hopen.

Dit werd een lange dag voor ondergetekende, omdat er in de namiddag nog 3 wedstrijden van onze andere jeugdploegen werden georganiseerd. Al een geluk dat Dirk Levens en Jeroen Van Gestel kwam opdagen; hun bijdrage wordt nog altijd erg geapprecieerd!

 

Paul

 

 

Over Ons

Opgericht op 25 april 1936

Adres

KTTC Salamander Mechelen
Donkerlei 72
2800 Mechelen
Tel Voorzitter: 0476/21.30.01
Email: tafeltennis.salamander@gmail.com