Nieuws Item

ZES MAAL GOUD OP PROVINCIALE KAMP.


Zondag 9 januari...Prov. Kamp. enkel-en dubbelspel in Hoboken. Blijkbaar is de tijd al lang voorbij dat er veel spelers zich inschreven.
Het is godgeklaagd dat er iets meer dan 100 deelnemers aanwezig waren. Een voorbeeld? 4 B spelers, kampioenentitels die diende gegeven omdat er maar één speler in enkelspel en één ploeg in het dubbelspel inschreven...om te jammeren! en toch.
Salamander mocht wat medailles betrof niet klagen. In de reeks Heren C enkel ging de titel naar David LADANGH C2. Hij kwam als winnaar uit zijn poule (4 spelers) en vloerde dan achtereenvolgens Peeters C6 (Rupel), in 1/4 finale de gevaarlijke ex- B speler C4 Verstraeten, In 1/2 finale zijn teamgenoot C0 Plateus (3-1) om dan in finale van C0 Beeckaert (Ekerse) geen spaander heel te laten 3-0. Goud dus en Brons voor Tim Plateus!

In het dubbel reeks C klopten Platues-Ladangh o.a. Thielemans C6 - Van Looy C4 in de vijfde set met 11-8 en graakten gelançeerd! In 1/4 finale ging het duo Lebbe C2 - Opdebeeck C4 (Hove) met 3-0 voor de bijl.
De 1/2 finale tegen Jacobs C0 - Verstraeten C4 werd andere koek. Knokken tot het laatste punt 11/9 winst in de belle...spanning genoeg dus!
In finale kreeg het Salamander-duo Beeckaert C0 gekoppeld aan ex-Salamander Van oostveldt C0 voor de voeten. De focus was er en het geloof in eigen kunnen ook..3-0 winst en...Goud!

In de reeks NG geraakte De Boeck niet uit zijn poule en strandde Kellaert bij de Dames NG erg nipt in 1/2 finale tegen Lambrechts (Turnhout). 
Het duo De Boeck-Kellaert haalde in het dubbel gemengd NG de 1/2 finale en verloren daar erg nipt van Eestermans-Driesen...Brons!i
Bij de Heren D kwam D2 Roman wel zonder kleerschueren uit zijn poule, maar verloor dan in 1/4 finale van D0 Kok (Turnhout) 3-1.
Waar haalden we de andere medailles?

Bij de Veteranen! Gaston Balaes eigende zich in het enkel +70j.de titel toe door in finale Tummers te kloppen. Het dubbel +70 werd door gebrek aan tegenstrevers zonder boe of ba toegekend aan Balaes - Tummers...
Onze kopman De Smedt B4 gekoppeld aan B6 Verheyen pakten de titel dubbel +40.
De Smedt eindigde in het enkel +40 2e achter B4 Van Houtte en kwam uit op een 3e plaats in het dubbel gemengd +40 aan de zijde C6 Roossens.

De interesse voor individuele organisaties in onze club is mimiem, blijkbaar is dat in het merendeel van de clubs zo.
De Salamanders die wel aanwezig waren hebben er voor gezorgd dat Salamander niet ongezien naar Mechelen zijn teruggekeerd. 

 

 

Over Ons

Opgericht op 25 april 1936

Adres

KTTC Salamander Mechelen
Donkerlei 72
2800 Mechelen
Tel Voorzitter: 0476/21.30.01
Email: tafeltennis.salamander@gmail.com