Nieuws Item

PLATEUS TIM - SLOBOWSKA MAGDALENA WINNEN DUBBELKAMP. (met handicappunten)


13 ploegen schreven zich in, een schitterend aantal is het niet, zeker als je weet dat de jeugdspelers, spelers van Nationale en een groot gedeelte van de Landelijke ploegen hun kat stuurden en dat valt voorzitter steeds zwaar op de maag. Desinteresse dat stoort!
Geen nood, er was genoeg degelijk en spannend tafeltennis te bewonderen.

In POULE I geen al te grote verrassingen, al hadden we van het duo Van Gestel D0 - Roman D2 iets meer verwacht. Plateus C0-Slobowska Magdalena E2 gingen door naar de 1/4 finales samen met de winnaars van vorig seizoen De Backer C6-Bernaerts D4. Laboux D6 - Mommen D6 plus Van Gestel- Roman werden naar de troostings poule verwezen.

In POULE II raasden Hoeben B6 - Balaes C0 naar winst zonder setverlies. Het noppenduo Ladangh C2 - Rijckmans Fr. C2 en Levens C2-Ndiaye NG pakten via een 2e en een 3e plaats een stek in de 1/4 finales. Laenens D4 - Mores NG vielen in de troostings poule.

POULE III baarden dan toch 2 muizen. Aan het duo Van Baekel B6-Bruggeman C0 was geen zalf te strijken, maar wat gezegd van de duo's Dominguez E4-Deleus Agnes E6 (alleen verlies van Van Baekel-Bruggeman) en Shahin E6-De Blauwe E4 die het sterke duo Penninckx B6-Van Win C0 achter zich wisten te houden...de muizen duo's mochten naar de 1/4 finale.
Pennicnxk-Van Win werden verrassend en samen met De Boeck NG-Kellaert Sofie NG naar de troosting verwezen.

In de 1/4 FINALE haalden Plateus-Slobowski het vlot van Levens-Ndaye (plus 1 punt). Knap de winst van De Backer-Bernaerts (+4 punten) op Van Baekel-Bruggeman (3-1).
Het duo Hoeben-Balaes (+6 punten) had meer dan de handen vol met Dominguez en Deleus 3-1 maar welke nipte setcijfers!!! Wat dan nog te zeggen van het oog van de naald, want dat was het wel! Rijckmans Fr-Ladangh moesten knokken tot in de 5e set om het jeugdig duo Shahin-De Blauwe (+6 punten) van het lijf te houden, het werd 3-2 en 11-8 in de belle.

1/2 FINALE Plateus-Slobowska (+3punten) lieten er geen gras over groeien en duwden Balaes - Hoeben met 3-1 uit de race naar de finale.
In de 2e 1/2 finale wrongen de yougsters De Backer-Bernaerts (+2 punten) zich in alle bochten om de verrassende balwisselingen geproduceerd door de "lange nopjes rubber" te omzeilen, het lukte bijna toen ze bij een 2-0 set achterstand terug kwamen tot 2-1 maar in de 4e set nipt de duimen dienden te leggen met 16-14.

FINALE Werd het een mooie spannende finale? Nee dat niet. De rally's waren te kort. Een sterke Plateus gekoppeld aan onze nieuwe Poolse aanwinst Slobowska (+2 punten) wisten wel raad met het spel van Rijckmans en Ladangh die alleen in de 2e set met 13-11 de winst wisten te pakken, toen was voor hen de zuurstof op, de setcijfers zeggen genoeg 11-3 / 11-13/ 11-4 / 11/4...Knap Proficiat Tim en Magdalena.

DE TROOSTING De winst ging naar Penninckx-Van Win zonder verlies. Mooie 2e plaats voor Laboux-Mommen

EN? De afwezigen hadden weer ongelijk!!!

 

Over Ons

Opgericht op 25 april 1936

Adres

KTTC Salamander Mechelen
Donkerlei 72
2800 Mechelen
Tel Voorzitter: 0476/21.30.01
Email: tafeltennis.salamander@gmail.com