Nieuws Item

Einde Seizoen 2015 - 2016


Een moeilijk seizoen is ten einde. Het zag er verleden jaar in september allemaal hoopgevend uit met goede transfers, maar het liep mis toen kopman Dupuis B4 na vier wedstrijden diende af te haken en niet meer in actie kwam. Als overmaat van ramp bleef ook Van Itterbeeck B6 door een schouderblessure afwezig, ging Verbeeck B4 na een aantal weken het verdere seizoen in de lappenmand en gaf ook B2 Buskens na een tiental speelweken de pijp aan maarten (rugletsel), begin er dan maar aan. Gelukkig recupereerden we Ronnie Verbeke B6 na een TT stop van drie seizoenen.

Dat we dit alles overleefden zonder degradatie mag een klein wonder heten. Door het opschuiven van spelers geraakte onze E-ploeg in 1ste Provinciale in de problemen en dienden we dit team op te geven.
In 2e Nationale haalde ons fanionteam een 8e plaats met 34 punten.
In Landelijke afdelingen scoorden ons B en C team voorbeeldig meteen 2e plaats en 54 punten en een 4e plaats met 42 punten.
In 1ste Provinciale eindigde de D-ploeg op een 4e plaats met 47 punten en degradeert de E-ploeg naar 2e Provinciale afdeling.
In 2e Provinciale eveneens een 4e plaats voor het F-team met 48 punten.
We plaatsten 2 ploegen in 3e Prov. De G-ploeg sloot het seizoen af op plaats 3 met 5 punten en de H-ploeg met 45 punten op een 7e plaats.
In 4e Provinciale scoorde onze I-ploeg een 4e plaats met 41 punten.
Eveneens twee ploegen in 5e Prov. afdeling waarin de J-ploeg 4e eindigde en de K-ploeg het seizoen afsloot op een verdienstelijke 7e plaats.
Onze spiksplinternieuwe L-ploeg eindigde in 6e afdeling het seizoen in de middenmoot en dat was voor ons beginnend duo De Boeck – Mores een knap eindresultaat.

Hadden we een gans seizoen over onze volledige kern kunnen beschikken hadden we zowel in Landelijke afdeling als in 1ste Provinciale met onze B en D ploegen zeker twee promoties kunnen afdwingen.
Alles bij mekaar genomen is in totaliteit  alles nog goed afgelopen.
Wat seizoen 2016-2017 gaat brengen? Laat ons hopen dat de interclubleiders voor minder problemen zullen gesteld worden.

 

Over Ons

Opgericht op 25 april 1936

Adres

KTTC Salamander Mechelen
Donkerlei 72
2800 Mechelen
Tel Voorzitter: 0476/21.30.01
Email: tafeltennis.salamander@gmail.com